Profile etansare interne pentru rosturi de turnare

Benzi etansare – waterstop – Sunt benzi aplicate in interiorul elementului de beton, folosite atat pentru presiuni mici cat si pentru presiuni extreme. Fabricate cu latimi incepand de la 100 de mm pana la 500 de mm, se livreaza in role de 25 de ml.

Profile etansare interne pentru rosturi de dilatatie

Benzi etansare – waterstop – Sunt benzi aplicate in interiorul elementului de beton, folosite atat pentru presiuni mici cat si pentru presiuni extreme. Fabricate cu latimi incepand de la 100 de mm pana la 500 de mm, se livreaza in role de 25 de ml.

Profile etansare externe pentru rosturi de turnare

Benzi etansare – waterstop – Sunt benzi aplicate in exteriorul elementului de beton, folosite atat pentru presiuni mici cat si pentru presiuni extreme. Fabricate cu latimi incepand de la 100 de mm pana la 500 de mm, se livreaza in role de 25 de ml.

Profile etansare externe pentru rosturi de dilatatie

Profile etansare externe ce se folosesc in exteriorul elementului de beton.Sunt folosite atat pentru presiuni mici cat si pentru presiuni extreme.Cu latimi incepand de la 100 de mm pana la 500 de mm. Se livreaza in role de 25 de ml.

Profile sigilare rost de dilatatie

Profilele de inchidere sunt folosite pentru sigilarea rosturilor de dilatare. Ca etalon, ele sunt folosite ca protecție suplimentară pentru structuri, în care benzile exterioare, și / (sau) benzi interioare, sunt plasate, de asemenea. Profile incepand cu 2 ancore pana la 6 ancore. Se livreaza in role de 25 de ml.

Profile de compresie

Profilele de compresie se folosesc pentru acoperirea rosturilor de dilatatie. Aceste profile sunt compresibile si au o absorbtie ridicata a miscarii fiind foarte usor de instalat.

Profile etansare cu prindere mecanica

Aplicatii hidroizolatii cu sistem de prindere mecanica:
Profilele cu sistem de prindere mecanica se folosesc pentru conexiunea unei noi sectiuni de beton cu una existenta.

Caracteristici hidroizolatii cu sistem de prindere mecanica:
Profilele cu sistem de prindere mecanica au o parte prinsa si o parte profilata sau doua parti prinse.

Profile de legatura si sisteme de etansare

Profile ce fac legatura intr-un sistem de etansare. Va punem la dispozitie diverse forme pentru un sistem de etansare complet produse in fabrica proprie. Forme de tip T , X , L.

Profile etansare speciale

Profile de etansare fabricate pentru proiecte complexe ce necsita sisteme de etansare speciale.

Profile etansare tip KAB

Profile etansare mixte, sunt o combinatie intre profilele din PVC-P, uzual utilizate la etansarea rosturilor structurilor din beton si profilele hidrofilice care expandeaza in contact cu apa de infiltratie.

Cordon expandabil

Sunt profile expandabile, folosite pentru sigilarea controlata a imbinarilor constructive in structurile de beton.

Unelte pentru lipit si vulcanizat profile etansare

Profile etansare – Unelte si utilaje pentru realizarea conexiunii intre benzi.

Membrane si folii de etansare

Profile etansare – Membrana si foliile de etansare sau denumiti Cuzinetii in forma de T Besaplast®-T-sunt foi deetansare din plastic omogen si extrudat din PVC (clorura de polivinil)sau HDPE (polietilena de mare densitate) care, datorita compozitiei sale, ofera o rezistenta extrem de ridicata la solutiile chimice agresive. Datorita procesului de extruziune, produsul formeaza o unitate completa.

Tuburi de contractie pt.punctele de fisura predeterminate

Tub de contractie conceput pentru rosturile de constuctie controlate.

Tub de contractie este o conducta din cauciuc care se monteaza in rosturile de constructie controlate la intersectia unor pereti de beton

Membrane si folii de etansare

Produsele care fac obiectul prezentului sunt în conformitate cu normele interne de producţie, pe baza unor reţete proprii în condiţii care asigură reproductibilitatea perfor-manţelor corespunzătoare domeniului de utilizare preconizat.

Instructiuni de punere in opera

Punerea în operă presupune pregătirea profilelor și montarea lor.

În timpul montării se urmărește ca izolația să fie un sistem închis, rosturile să fie aliniate și profilele interne și cele externe să nu fie intercalate. Distanța între profilul hidroizolant și armătura din elementul de construcție trebuie să fie de minim 20 mm.

copyright © 2005 - 2020 Hidroplasto Romania office@hidroplasto.ro