Hidroplasto a inceput sambata, 24 martie, lucrarile de furnizare si instalare a dispozitivelor de tratare a rosturilor de dilatatie tip Gumba – BJ 50 la pasajul suprateran de pe Bulevardul Calea Daciei – o structura extrem de complicata, dar in acelasi timp supla si foarte moderna, care pune in valoare si cadrul natural deosebit in care este amplasat acest pasaj suprateran. Avand in vedere caile de acces si pantele acestora, se spune, fara nici o exagerare chiar, ca este o lucrare unica in lume.

Dispozitivele tip BJ 50 sunt alcatuite din neopren armat la interior cu otel de inalta calitate si prezinta drept caracteristica de baza protectia din aluminiu la calea de rulare, ce garanteaza rezistenta in timp a dispozitivului , pentru cel putin 10 ani conform Agrementului tehnic detinut de compania Hidroplasto. Calitatea germana a acestor dispozitive, dar si a materialelor speciale folosite la sistemul de fixare este cea care ne-a recomandat si in  realizarea acestui proiect.

Pasajul va lega bulevardul amintit de Drumul National 1, fluidizand traficul inspre si dinspre municipiul campinean. Acest proiect este una dintre cele mai importante investitii cu fonduri europene accesat de Campina, in valoare de peste 6 milioane de euro.

Compania Hidroplasto dovedeste astfel, inca o data ca sustine dezvolatrea si modernizarea infrastructurii din Romania, participand la o lucrare moderna si foarte utila pentru descongestionarea traficului la intrarea in Campina si iesirea din municipiu in DN1. Este o lucrare de care vor beneficia nu numai locuitorii Campinei, ci si cei din localitatile vecine, precum si turistii care ne tranziteaza zona.

 

SHARE IT:

Comments are closed.