Produsele si serviciile Hidroplasto

PRODUSELE SI SERVICIILE HIDROPLASTO-

Produsele si serviciile furnizate de Compania Hidroplasto membra grupului german Besagroup sunt recunoscute, cautate si folosite tot mai mult,  in proiectele si lucrarile in plina desfasurare sau ce urmeaza a se demara si in anul 2012 in Romania.
Zilele acestea are loc  negocierea si semnarea contractului de furnizare si instalare  profile hidroizolante marca BESAPLAST® la Statia de epurare Eforie Sud in parteneriat cu Rotary Constructii. Lucrarile vor incepe la sfarsitul lunii ianuarie 2012 si constau  in montarea de profile hidroizolante cu armatura de otel interna de ranforsare marca Besaplast®.
Acest lucru demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca atat produsele care sunt de o calitate net superioara fata de cele gasite la ora actuala pe piata romaneasca cat si echipele specializate alcatuite atat din profesionisti romani cat si germani, pe care compania Hidroplasto le ofera, sunt menite sa garanteze o durabilitate mult mai mare a  lucrarilor si sa reduca substantial costurile.
Calitatea produselor oferite si a serviciilor de montaj realizate de echipele proprii, fac din Hidroplasto un partener de incredere. Garantam calitatea produselor si a serviciilor oferite.

SHARE IT:

Comments are closed.