Profil dilatatie acoperis Hidroizolare terasa

Profil dilatatie acoperis

Studiu de caz Refacere hidroizolatie folosind profile dilatatie acoperis

Tema: Refacere hidroizolatie acoperis terasa
Dimensiuni: 26 x 15 m; S = 390 mp
Obiectiv: Sediu Primarie
Adresa :  jud. Suceava
Beneficiar: Primaria

Situatie actuala:
Conform observatiilor din teren, acoperisul terasa prezinta o învelitoare din membrane bituminoase vechi, starea avansata de degradare a acestora provocând infiltratii în special în zona tavanelor de la ultimul nivel. Un stadiu avansat de degradare se constata mai ales în zonele perimetrale, la îmbinarea cu suprafesele verticale ale aticului limitrofe manifestându-se sparturi si exfolieri. În plus, mare parte din învelitoarea de tabla zincata a aticului nu mai exista, apa din precipitatii infiltrându-se liber prin aceste zone.
Ocazional, s-a încercat refacerea partiala a hidroizolatiei pe portiuni, prin acoperire cu acelasi material, solutie ineficienta în special din cauza deteriorarilor straturilor învecinate. La interior, infiltratiile au cauzat exfolieri de tencuiala, avarii ale retelei electrice, igrasie si mucegai, o stare generala de disconfort în zonele de trecere si în cele de lucru.

Rezolvare:
o Refacerea hidroizolatiei la acoperisul terasa, cu materiale moderne însa respectând totodata tehnologiile actuale privitoare la tratarea corespunzstoare a rosturilor de dilatasie (vârf de pantsa) si unghi diedru (baza atic).
o Tratarea corespunzstoare a învelitorii aticului perimetral.

Firma noastra furnizeaza profil dilatatie acoperis:
profile dilatatie acoperis hidroizolante tip Deflex Roof – DEFLEX 51-025. Montarea acestui  profil dilatatie acoperis este simpla legatura cu partea de membrana care izoleaza suprafata plana si aticul fiind prin sudare la cald.

Profil dilatatie acoperis  sunt folosite la acoperisuri plate, parcari subterane etc.

Profile dilatatie impermeabile  pentru acoperis testat la rezistenta la foc conform cererii clasei – fire behaviour tested E to DIN EN 13501-1.

 

Profil <strong/>dilatatie acoperis

SHARE IT:

Comments are closed.