Sub premisa profesionalismului nemtesc , Hidroplasto® continua sa demonstreze importanta utilizarii produselor atestate conform cerintelor actuale de calitate avand la baza  o indelunga experienta in domeniul constructiilor si demonstrand permanent o adaptare rapida la cerintele pietei .
Experienta si tehnologiile pe care compania le ofera dau garantia unor produse si servicii de calitate superioara.
In colaborare cu firmele Eurotiles si Romini Ceaning, Hidroplasto a contribuit la lucrarile din cadrul proiectului PALAS MALL, IASI, prin furnizarea de profile Deflex®, necesare tratarii rosturilor de dilatatie pe o lungime de 140 ml.
Proiectul se intinde pe o suprafata de peste 320.000 de mp si reprezinta o premiera atat nationala cat si pentru portofoliul imobiliar al companiei Iulius Group, fiind cea mai mare investitie realizata vreodata in zona Moldovei.
Conform presei locale, termenul de finalizare a lucrarilor este 31.05.2012.
Acesta integreaza un complex unic de spatii comerciale, hoteliere, birouri clasa A, apartamente, o parcare subterana de aproximativ 2 500 de locuri si un perimetru de entertainment. Amplul proiect, Palas Iasi va face parte dintr-un proiect mixt, care mai cuprinde si hoteluri, cladiri de birouri si apartamente, investitia totala fiind estimata la 260 milioane Euro.
Pentru acest proiect, pe partea de profile pentru rosturi de dilatatie, s-au utilizat profilele Deflex® din seria 446N-100 si 445-050 special concepute pentru toate tipurile de suprafete. Acestea au in componenta insertia din Nitriflex®, material de baza cu un grad inalt de calitate confrorm DIN 18541 si componenta aluminiu.
Productia de profile de imbinare DEFLEX® este supusa testarii periodice efectuata de catre MPA Universitatea Stuttgart. MPA Universitatea Stuttgart este autorizata ca si autoritate de testare, control si certificare la nivel european pentru lagare in cadrul ingineriei structurale si ca autoritate de testare pentru rosturile de dilatatie.
Testarea partii terte include verificarea calitatii produsului si verificarea productiei în fabrica a producatorului cu documentatia la intervale specifice si la discretia autoritatii de testare.
Hidroplasto si-a castigat pe piata romaneasca respectul si aprecierea profesionistilor prin calitatea si varietatea produselor oferite, prin respectarea termenelor de livrare si prin preturile practicate, adaptate pietei romanesti.

SHARE IT:

Comments are closed.