Hidroplasto isi duce la indeplinire intr-un ritm alert si nemtesc sarcinile si indatoririle cu privire modernizarea Mall Grand Arena Bucuresti. Hidroplasto  membru al concernului german Besagroup a inceput lucrarile de instalare/montare a profilelor de dilatatie tip DEFLEX  500/NBL.

Acesta este un sistem avansat de rosturi de dilataţie, impermeabil , rezistent la benzina , destinat pentru parcari , garaje subterane . Fara insurubari vizibile la suprafata profilului. Pentru salile de lucru si pentru caile de comunicatie operationale (spatii cu umiditate , cai de acces etc) livrabile cu suprafete din otel inoxidabil cu design atractiv conform clasei de evaluare R10 , conform reglementarilor BG.

Inainte de alegerea profilului tehnicienii de le Hidroplasto au luat in considerare cateva criterii generale decisive in selectarea constructiilor de imbinare: acceptare miscare orizontale , capacitatea asezarii (efecte de lucrari de sapare , zone de cutremur , conexiune cu cladire existenta sau nou construita) , latime omuna , inaltimea constructiei , scopul folosirii , capacitatea de incarcatura standard conform DIN 1055 si DIN 1072 , imermeabilitate , mediu agresiv .

Calitatea nemteasca, echipe instruita in permanenta in Germania, cat si seriozitatea si rigurozitatea cu care tratam lucrurile vor duce cu siguranta spre o colaborare cat mai benefica pentru necesitatile pietei.

Compania noastra ofera consultanta, montaj, garantie a produsului cat si a lucrarii, ceea ce ne face un partener competent si un consultant de incredere!

SHARE IT:

Comments are closed.