HIDROPLASTO deschide doua sucursale noi si vizeaza extinderea productiei
Producatori & Furnizori Scris de Elena Icleanu 01 Oct 2015 16:35
Hidroplasto Romania, furnizor de produse speciale pentru constructii parte a grupului german Besagroup, a raportat o crestere cu 35% a cifrei de afaceri in primele sase luni ale anului in curs, pentru 2015 conducerea companiei estimand vanzari totale de 3,75 milioane de lei. „Piata constructiilor post-recesiune se caracterizeaza prin cerinte tot mai variate si prin nevoia de solutii bazate pe eficienta optimizare a costurilor de productie. Acestea ocupa un loc deosebit de important in sistemul categorial al economiei actuale, reprezentand unul dintre cei mai sintetici indicatori ai activitatii economice. Din dorinta de a fi cat mai aproape de client, de a raspunde cerintelor sale cat mai prompt si de a acorda asistenta tehnica de specialitate direct pe santier, vom deschide noi sucursale in Bucuresti si Cluj-Napoca, pentru a acoperi toate proiectele din zonele-cheie ale tarii. In ceea ce priveste obiectivele pe termen lung, speram in extinderea activitatii de productie, respectiv achizitia unor utilaje pentru extrudare si injectare, care ne vor permite fabricarea profilelor din PVC destinate constructiilor la costuri de productie mai reduse. Acest fapt va avea ca si rezultat final preturi de vanzare mai mici si, implicit, contracte mai eficiente pentru colaboratorii nostri”, a declarat Catalin Silegeanu, directorul general si proprietarul companiei. Hidroplasto Romania furnizeaza o gama diversa de produse speciale destinate constructiilor civile, industriale si de infrastructura, asigurand, totodata, servicii de instalare, asistenta tehnica si inchirieri de echipamente. Pe langa acestea, compania beneficiaza de o fabrica proprie de matrite, oferind proiectantilor si constructorilor de pe piata locala solutii personalizate in functie de fiecare proiect.
La finele lunii august 2015, compania a finalizat interventiile de inlocuire a rosturilor de dilatatie la doua poduri din municipiul Dej, de pe strada Libertatii. „Lucrarea a fost realizata intr-un timp record de circa doua saptamani, fiind respectati toti pasii tehnologici necesari, respectiv taierea structurii rutiere a podului, turnarea grinzilor de beton (care necesita timp de intarire 24 de ore), dupa care au fost montate elementele de acoperire a rosturilor, toate fiind operatiuni care nu au permis circulatia pe sensul pe care se lucra”, a precizat Catalin Silegeanu.
***
Hidroplasto Romania este activa pe piata locala a constructiilor din anul 2005, avand sediul in Botosani. De-a lungul celor zece ani de activitate, a participat la realizarea unor proiecte de anvergura la nivel national, precum executia mai multor pasaje si poduri din Bucuresti si de pe DN 66, DJ 204 si DN 2, a instalat rosturile de dilatatie la parcarile Mall Baneasa, Mall Cine Grand, Mall Anchor Plaza, la mai multe cladiri de birouri Cluj si Botosani etc. Din oferta societatii fac parte profile/ benzi de etansare din PVC pentru impermeabilizarea elementelor din beton, distantieri si accesorii pentru sistemele de cofrare, profile de dilatatie pentru pardoseli industriale/ rosturi la pardoseala/ seismice/ impermeabile si limitatori de suprafata, aparate de reazem pentru poduri, fixe si mobile, precum si dispozitive elastomerice pentru rosturi la poduri, ce pot prelua deplasari de la 20 mm la 100 mm. In afara tarii, Hidroplasto exporta, la nivel european, macinatura si granule din PVC fabricare la Botosani, unde detine o unitate de productie cu o capacitate de 1.104 tone/an, precum si ferestre si usi din PVC.

In 2014, cifra de afaceri a companiei s-a stabilizat la nivelul de 2,9 milioane de lei inregistrat inclusiv in 2013, in conditiile unui profit net de circa 200.000 de lei.

Sursa: http://www.agendaconstructiilor.ro/files/producatori-furnizori/hidroplasto-deschide-doua-sucursale-noi-si-vizeaza-extinderea-productiei.html
SHARE IT:

Related Posts

Comments are closed.