Adaptari proiect, detalii cad, detalii tehnice – pentru proiectanti si arhitecti

Hidroplasto, membra a companiei germane Besagroup, a dezvoltat in timp parteneriate de calitate cu companii romanesti  , proiectanti si arhitecti implicati in proiecte de anvergura in infrastructura si constructii.

 

Facem un pas inainte in sustinerea unei relatii de calitate cu colaboratorii nostri oferind, prin site-ul www.hidroplasto.ro si prin newslettere: detaliile CAD ale produselor noastre, adaptari de proiecte si toate datele tehnice de care orice proiectant care lucreaza cu produsele Hidroplasto are nevoie.

Detalii CAD pentru hidroizolatiile Besaplast, rosturile de dilatare Deflex, detalii CAD aparate de reazem din neoprene armat si dispozitive de acoperire rosturi GUMBA, suporti structurali Leschuplast. La cerere va putem executa in mod gratuit detalii CAD pentru orice produs HIDROPLASTO®

Va invitam, daca nu sunteti deja clientul nostru sa va creati un cont pe:

 

http://site.hidroplasto.ro/autocad/

In aceasta sectiune veti gasi detaliile cad ale produselor noastre, instructiuni de instalare ale acestora si modele de adaptare proiect.

In plus, in sectiunea “Proiecte noi” va oferim in fiecare saptamana o noua solutie tehnica a echipei de specialisti Hidroplasto.

Unul din avantajele parteneriatului cu Hidroplasto consta in faptul ca noi asiguram supervizarea si constructia proiectului catre echipe specializate in Germania. Privim cu maxima seriozitate problemele sau doleantele partenerilor nostri. Raspundem oricaror solicitari in interval de maxim 24 de ore de la primirea acestora.

Pentru sfaturi, sugestii, idei, avem personal calificat care sta la dispozitia dumneavostra, se deplaseaza pe santier, discuta cu proiectantii si/sau constructorii.

Va invitam asadar sa ne vizitati site-ul si va recomandam gama de servicii oferite de compania Hidroplasto, produse germane de calitate net superioara. Impreuna putem dezvolta un parteneriat de durata, si realiza proiecte si executii de calitate.
Descarca documente:
modeladaptareproiecthidroplasto.jpg

SHARE IT:

Comments are closed.