Rosturi dilatatie acoperis

Finalizare lucrari montaj profil impermeabil Deflex Fugensysteme GmbH –rosturi dilatatie terase si acoperis – The Office Cluj

 

 

Hidroplasto SRL anunta finalizarea lucrarilor de montaj a profilului impermeabil tip Deflex WOD 550.

Dupa livrarea si montajul profilului de rost tip Deflex WOD 550 incheiat cu succes la cladirea de birouri construita anul trecut, in anul 2015, echipa Hidroplasto a participat la sigilarea rosturilor de dilatatie pentru cea de-a doua structura.

Tratarea rosturilor de dilatatie reprezinta o conditie obligatorie de indeplinit in constructia a doua sau mai multe structuri.

Deflex WOD 550 este folosit pentru etansarea rosturilor de dilatatie pana la 120 mm latime. Permite o miListă articolescare tridimensionala de 60mm, avand capacitate foarte ridicata de preluare a miscarilor, totodata faciliteaza deplasarea independenta a structurilor, fara a afecta straturile de finisaj.

Profilele pentru rosturi dilatatie produse sub marca Deflex Fugensysteme GmbH sunt folosite pentru tratarea, respectiv etansarea rosturilor din pardoseala, perete si tavan. Profilele  impermeabile fiind recomandate pentru hidroizolarea acoperisurilor, teraselor circulabile sau necirculabile, pardoseli cu trafic auto sau pietonal.

Beneficiarii proiectelor  realizate cu succes de catre Hidroplasto sunt atat companii nationale cat si corporatii internationale.

The Office Cluj, dezvoltat de fondul sud-african de investitii NEPI, fiind cea mai recenta provocare adaugata in portofoliu Hidroplasto, crescand lista de referinte care ne propulseaza in topul lucrarilor realizate in timp optim,  cu daruire si responsabilitate. 

 

rosturi dilatatie

 

SHARE IT:

Related Posts

Comments are closed.