Prelungitor Aparate de masura

Prelungitor aparate masura

 

Prelungitorul pentru aparate de masura este folosit pentru realizarea masuratorilor fara a pune in pericol siguranta personalului.

 

Furtunul de protectie tevi si cabluri electrice

Furtun <strong/><em>protectie</em></a></strong> <span style=cabluri si tevi” width=”218″ height=”122″ /> 

Furtunul de protectie tevi si cabluri electrice protejeaza tevile si cablurile electrice de eventualele avarii din cauze mecanice.

 

Tevi incarcare explozibil

 

Tevi incarcare explozibil

 

Tevile de incarcare a explozibilului sunt folosite pentru a instala explozibilul la locul sau in conditii maxime de siguranta.

 

Izolatori pentru legaturile de prelungire.

IzolatoriIzolatori pentru legaturile de prelungire. Elimina riscul aparitiei unor accidente datorate unor deteriori ale izolatie.

 

Conducte speciale Hidro

Conducte speciale

Izolatori pentru legaturile de prelungire. Elimina riscul aparitiei unor accidente datorate unor deteriori ale izolatie.

 

Cutie transport detonatori

Cutie transport detonatorCutia pentru transportul detonatorilor este o cutie portabila pentru transportul in conditii de siguranta maxima a detonatorilor.

Protectie stingator incediu

 

Protectie stingator incediu

Protectia stingator incendiu asigura protectia echipamentului de stingere a incendiului pentru mentinerea acestuia in parametrii optimi de functionare

 

Trusa prim ajutor

Trusa prim ajutorTrusa de prim ajutor rezistenta la socuri contine echipamentul necesar interventiilor in caz de accident la locul de munca.

 

Cutie portabila pentru explozibil

Cutie portabila

Cutie portabila pentru explozibili pentru transportul acestora in siguranta.

 

Furtun protectie tevi hidraulice si cabluri electrice

Furtun <strong/><em>protectie</em> <span style=tevi hidraulice si cabluri electrice” width=”100″ height=”137″ />

Furtunurile de protectie pentru tevi hidraulice si cabluri electrice asigura o securitate sporita pentru lucrul in deplina siguranta.

Este indicata folosirea furtunurilor de protectie deoarece mediul de lucru predispune aparitia avariilor din cauze mecanice la tevile hidraulice si la cablurile electrice, care pot conduce la intreruperea lucrului sau la punerea in pericol a sigurantei personalului.

SHARE IT:

Related Posts

Comments are closed.