Exemplu Solutii pentru Industria Constructiilor HidroplastoDownload aici

Mai multe exemple de solutii gasiti pe site-ul partener : www.bloghidroplasto.ro 

 

Suport activ

 

Proiectarea unei constructii necesita folosirea intregii creativitati a arhitectului, trebuie sa tina cont de anumite rigori tehnice si, in plus, sa respecte gama solutiile tehnice oferite de furnizori. De aceea,Hidroplasto , prin intermediul propriei echipe de consultanta tehnica, poate sustine activitatea arhitectilor prin evaluari preliminare ale proiectelor propuse, oferind nu doar solutia adecvata ci si parametrii tehnici. Dupa aceea, un partener Hidroplasto  din zona de amplasare a proiectului va ajuta la proiectarea si implementarea propriu-zisa a solutiilor alese.

De asemenea, prin intermediul Hidroplasto , arhitectii pot avea acces la informatiile de ultima ora comunicate periodic sucursalelor de catre Besagroup Germania. In acest fel, arhitectii pot fi la curent cu cele mai moderne si eficiente solutii tehnice.

Tot din dorinta de a usura cat mai mult posibil activitatea arhitectilor,Hidroplasto  le pune acestora la dispozitie un CD dedicat care, pe langa informatiile tehnice referitoare la sistemelenoastre , contine si un program de deviz.. Doresti sa primesti pachetul informational destinat arhitectilor si proiectantilor? Click aici.

Va punem de asemenea la dispozitie Detalii CAD a tuturor produselor noastre.

Trimite un mail la : office@hidroplasto.ro cu subiect : Detalii Cad 

 

SHARE IT:

Related Posts

Comments are closed.