Suporţi de amortizare a sunetului tip SD – suporţi gofraţi

Suporţi de amortizare a sunetului

tip SD – suporţi gofraţi

 

suporti sunet

Reducerea impactului sonor

 

SD – suporţi gofraţi

 

 

Cu raport de încercare pentru amortizarea sunetului la impactul sonor – Sub pod de scări, planşee, îmbinări, etc. ajuta la separarea impactului sonor si sunetele de impact in clădiri rezidenţiale, birouri si spitale. Suporţii profilaţi, ne-armaţi, elastomerici sunt utili in special in acest caz datorita calităţilor lor de insonorizare.

In afara absorbţiei sunetelor, ei asigura distribuţia uniforma a sarcinii si previn comprimarea excesiva a marginilor. Ameliorarea in sunetul de impact este de cel puţin 27 dB pentru compresii intre 0 .1 si 1.0 N/mm² in comparaţie cu un suport rigid. 31 dB este obţinut la o compresie de 0.3 N/mm².

Crestătură de separare la fiecare 50 mm
SD – suport gofrat

suporti neopren

 

 

 

 

 

 

Suporţi de amortizare a sunetului

tip SD – suporţi gofraţi

 

 

Reducerea impactului sonor

 

suporti elastomerici de <span style=amortizare a sunetului” width=”824″ height=”237″ />

90 mm până la prima crestătură
Suportului gofratLechuplast GLT SD50 x 100 mm

Elementele de amortizare a sunetului de tip Z, tip B şi TD 21 SD includ reducerea mare a impactului sunetului la suportului gofrat Lechuplast GLT SD şi asigură că mizeriile nu reduc funcţia de amortizare a sunetului. Din cauza crestăturilor tipul T poate fi montat uşor la faţa locului în orice situaţie. Nu trebuie tăiate şabloane de spumă. Dimensiuni speciale pot fi fabricate la comandă.

 

Suporti neopren pentru <span style=amortizare sunet” width=”548″ height=”250″ />

 

1000 mm sau1200 mm
7 crestăturila 10 mm

 

 

Suportului gofratLechuplast GLT SD50 x 100 mm

Element de amortizare a sunetului tip B pentru scări (350 x 1000 mm)

element <span style=amortizare sunet” width=”716″ height=”182″ />

 

Suporţi de amortizare a sunetului

tip SD – suporţi gofraţi

 

 

Sumar al unui test cu suporţi de amortizare a sunetului SD-suport gofrat

 

suporti <span style=amortizare sunet gofrat” width=”616″ height=”392″ />

Suporţii Leschuplast GLT SD – gofraţi pot fi utilizaţi in sarcini variate, de la 0.1 N/mm² pana la 1.0 N/mm² datorita calităţilor excelente de absorbţie a sunetului. In acest caz, reducerea evaluata a sunetului este de cel puţin 27 dB. Ca o sarcina de 0.3 N/mm² reducerea evaluata este de 31 dB.

 

 

 

 

 

Raport de încercare:         Nr. 1440-001-13 la 24042013

                       

 

 

 

SG-Bauakustik, Institut pentru optimizarea produselor tehnice de distribuţie

 

Specificaţii:                   Suporţi insonorizanţi cu lăţimea de …….. mm, grosimea 10 mm, cu raport de încercare cu privire la izolaţia fonică de până la 31 dB, corect planificate si livrate. Leschuplast GLT tip SD-suport gofrat.

 

Specificaţii:                   Suporţi insonorizanţi cu lăţimea de …….. mm, grosimea 10 mm cu miez insonorizant, de … mm cu raport de încercare cu privire la izolaţia fonică de până la 31 dB, corect planificate si livrate. Leschuplast GLT tip TD 21 SD.

 

Specificaţii:                   Suporţi insonorizanţi cu lăţimea de …….. mm, grosimea 10 mm cu miez insonorizant, de … mm cu raport de încercare cu privire la izolaţia fonică de până la 31 dB, corect planificate si livrate. Leschuplast GLT tip Z.

 

Specificaţii:                   Suporţi insonorizanţi cu lăţimea de …….. mm, grosimea 10 mm cu miez insonorizant, de … mm cu raport de încercare cu privire la izolaţia fonică de până la 31 dB, corect planificate si livrate. Leschuplast GLT tip B.

SHARE IT:

Comments are closed.