Informatii pentru arhitecti si proiectanti

Proiectarea unei constructii necesita folosirea intregii creativitati a arhitectului, trebuie sa tina cont de anumite rigori tehnice si, in plus, sa respecte gama solutiile tehnice oferite de furnizori. De aceea, Hidroplasto, prin intermediul propriei echipe de consultanta tehnica, poate sustine activitatea arhitectilor si proiectantilor  prin evaluari preliminare ale proiectelor propuse, oferind nu doar solutia adecvata ci si parametrii tehnici.

De asemenea, prin intermediul Hidroplasto, arhitectii pot avea acces la informatiile de ultima ora comunicate periodic . In acest fel, arhitectii pot fi la curent cu cele  mai moderne si eficiente solutii tehnice.

Tot din dorinta de a usura cat mai mult posibil activitatea arhitectilor, Hidroplasto le pune acestora la dispozitie un CD dedicat care, pe langa informatiile tehnice referitoare la sistemele Hidroplasto  contine si deviz. Doresti sa primesti pachetul informational destinat arhitectilor si proiectantilor? Click aici.

 

Vizitati studiile noastre de caz accesand urmatorul link:

 

https://site.hidroplasto.ro/category/studii-de-caz

 

Sisteme de etanşare a rosturilor de deplasare

  1. bandă de rosturi de dilatare interioară
  2. bandă de rosturi de dilatare exterioară
  3. bandă de închidere a rosturilor
  4. construcţie tip clemă

Detalii Cad

 

profile etansare.rar” target=”_blank”>Detalii Cad Profile etansare pentru rosturi de turnare si dilatatie 

dilatatie pentru rosturi dilatatie.rar” target=”_blank”>Detalii Cad Profile dilatatie pentru rosturi la pardoseala perete si tavane 

Detalii Cad Dispozitive acoperire rosturi dilatatie la  poduri

reazem 11 si 12.dwg” target=”_blank”>Detalii CAD model Aparate reazem

SHARE IT:

Related Posts

Comments are closed.